Om os

Vores historie


DACOTEQ blev etableret i 2003 af Breil Gruppen og vi har skiftet navn et par gange. I november 2005 overtog Nordisk Afløbs Teknik som vi dengang hed alle aktiviteter i Jysk Faldstammerensning ApS. Ved at integrere de to firmaer blev der skabt en stærk base.

I 2018 blev det besluttet at skifte navn til Danish Coating Technology. Navneændringen afspejler af Nordisk Afløbs Teknik var vokset ud over afløb og idag laver lige så meget ventilation. Vores hovedkontor ligger på Amager og herfra betjener vi kunder i københavnsområdet og på Sjælland.

Vi har specialiseret os i rens og coating indvendig i rør/kanaler. Vores hovedfokus er ventilation og afløb/faldstammer. Desuden tilbyder vi coating af gulve i fx industrihaller. Takket være visionære grundlæggere og dygtige medarbejdere, har vi udviklet os fra et lille firma der primært lavede faldstammer til et af Skandinaviens førende firmaer. En position der både forpligter og holder os innovative.

Vi har igennem årene opbygget en kundekreds der primært består af erhvervsvirksomheder, boligselskaber og private ejerboligforeninger. Vi er kendt for lange og produktive samarbejdsrelationer med de bedste rådgivere.

Målsætning/Mission

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder ved at levere bæredygtige og økonomiske løsninger, af høj kvalitet. Vi ønsker at være kendt for at være nytænkende og som en eftertragtet arbejdsplads.

Vision

  • At være den foretrukne samarbejdspartner for beboelsesejendomme, offentlige institutioner, erhvervsejendomme og industrivirksomheder.
  • Vi vil være kendt for at tage udgangspunkt i kundens behov og at overstige kundens forventninger.
  • Forudsætningen for at levere en høj kvalitet er de rette medarbejdere. Vi vil være en attraktiv, skabende og lærende arbejdsplads for medarbejderne.
  • Slutkunden skal opleve en professionel service og dygtige håndværkere.

Værdier

  • Kunden i fokus. Vi sætter kunden i fokus i alt vi laver. DACOTEQ skal være det trygge valg og vi bestræber os på at overstige kundens forventninger.
  • Innovation. Organisationen støtte op om innovative og kreative løsninger på praktiske udfordringer vi møder hos kunderne.
  • Kvalitet. Vi tager ansvar og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med os får du en fagligt stærkt leverandør, der står klar med professionel sparring.

Præsentationer

DACOTEQ Præsentation

Energieffektivisering af ventilationsanlæg v. Teknologisk Institut